<H1> Naše Bio&Eko </H1> |
<H2> Patricia Pavlovská: V permakultúrnej záhrade sa nič nestráca, pretvára sa na nový, užitočný produkt </H2> |
<H2> V skratke: Domáce a svetové DOBRÉ ENVIRO SPRÁVY I Apríl 2022 </H2> |
<H2> Odmeňte sa za svoje nákupy produktov alebo služieb z kategórie udržateľné </H2> |
<H2> Originálny darček pre mamu na Deň matiek? Z týchto 5 nápadov si určite vyberiete </H2> |
<H2> Prečo má hovädzie mäso takú vysokú emisnú stopu a čo môžeme spraviť my? </H2> |
<H2> Banková aplikácia nám ukáže, akú uhlíkovú stopu sme zanechali svojím nákupom </H2> |
<H2> Môže byť hliníková tuba ekologická? Spoločnosť TUBAPACK vyrába tuby zo 100 percent recyklovaného hliníka </H2> |
<H2> KOOPERATIVA motivuje k bezpapierovej komunikácii – vysadí „ZELENÝ SAD“ </H2> |
<H2> FM Logistic predstavuje novú stratégiu „Powering 2030“ s cieľom dosiahnuť 100 % recyklovateľné balenia na Slovensku </H2> |
<H2> Praní a mikroplasty: jak omezit jejich vznik? </H2> |
<H2> BLOG: Svadba pripravená s láskou k prírode </H2> |
<H2> BLOG: Minimalismus a partnerství. Aneb, ve dvou se to táhne líp </H2> |
<H2> BLOG: Extrémne počasie nás desí, no pojmy ako globálne otepľovanie a klimatické zmeny len plávajú okolo nás </H2> |
<H2> BLOG: Najväčší znečisťovatelia životného prostredia. Skrývame naše konanie za mená známych spoločností? </H2> |
<H2> BLOG: Nástup na materskú dovolenku a zero-waste. Dá sa to vôbec skĺbiť? </H2> |
<H2> VIDEO: Sir David Attenborough a jeho prejav na klimatickej konferencii COP26 v Glasgowe </H2> |
<H2> Video návody a tipy ako ekologicky zabaliť darčeky </H2> |
<H2> VIDEO: Ako sa stal z plastu odpad, ktorý nájdeme v každom kúte našej planéty? </H2> |
<H2> 5 krátkych environmentálnych videí, ktoré sa stali virálnymi po celom svete </H2> |
<H2> Najlepšie dokumentárne filmy o módnom priemysle a jeho sociálnom a environmentálnom dopade </H2> |
<H2> Nový dokumentárny film Seaspiracy poukazuje na dopady nadmerného rybolovu na stav našich oceánov </H2> |
<H2> V školských jedálňach končí v koši obrovské množstvo jedla, takmer polovicu z neho tvoria nevyzdvihnuté obedy </H2> |
<H2> Požičaná planéta sa stáva významným programom enviro vzdelávania na školách </H2> |
<H2> Uhlíková stopa potravín: rozhoduje ich pôvod alebo to, o aké potraviny ide? </H2> |
<H2> Aký papier a drevo používame, rozhoduje o tom, či podporujeme odlesňovanie </H2> |
<H2> Takmer 70 percent Slovákov chce do roku 2035 prejsť z využívania plynu na energiu z obnoviteľných zdrojov </H2> |
<H2> Jedna batéria pre všetky zariadenia prináša ekologickú revolúciu do záhrady, ktorá poteší </H2> |
<H2> Ideálny do bytov: Elektrický kompostér FoodCycler zužitkuje kuchynský odpad čisto, sucho a bez zápachu </H2> |
<H3> V skratke: Domáce a svetové DOBRÉ ENVIRO SPRÁVY I Apríl 2022 </H3> |
<H3> Odmeňte sa za svoje nákupy produktov alebo služieb z kategórie udržateľné </H3> |
<H3> Originálny darček pre mamu na Deň matiek? Z týchto 5 nápadov si určite vyberiete </H3> |
<H3> Prečo má hovädzie mäso takú vysokú emisnú stopu a čo môžeme spraviť my? </H3> |
<H3> Banková aplikácia nám ukáže, akú uhlíkovú stopu sme zanechali svojím nákupom </H3> |
<H3> Jarné susedské upratovanie organizované OZ Upracme Slovensko bude už 23. apríla </H3> |
<H3> Ako získať prostriedky na obnovu rodinného domu? Ministerstvo zverejnilo prvé kritériá </H3> |
<H3> Envirocena Atlas hľadá jediných svojho druhu – zverejnila 21 finalistov </H3> |
<H3> Aká je cena za likvidáciu komunálneho odpadu pre mestá a domácnosti a aký vývoj môžeme očakávať? </H3> |
<H3> Začal sa siedmy ročník Ceny Slovenskej republiky za krajinu </H3> |
<H3> Francúzsko zakázalo krátke vnútroštátne lety, ktoré je možné nahradiť vlakom </H3> |
<H3> Smeruje EÚ k uhlíkovej neutralite? Najnovšie údaje Eurostatu prezradili viac </H3> |
<H3> Ako vplýva plastové znečistenie v oceánoch na morské druhy, biodiverzitu a ekosystémy? </H3> |
<H3> V pôde sa nachádza viac plastov ako v oceáne, predpokladá najnovšia správa FAO </H3> |
<H3> Zákaz dovozu kávy, kakaa či palmového oleja, ak pri ich výrobe dochádza k odlesňovaniu? </H3> |
<H3> Patricia Pavlovská: V permakultúrnej záhrade sa nič nestráca, pretvára sa na nový, užitočný produkt </H3> |
<H3> Roman Gdovjak z Cyrkl.com: Firmy by mali poznať hodnotu svojho odpadu, ak je ich cieľ zodpovedné podnikanie </H3> |
<H3> ROZHOVOR: Ako môže prepravná spoločnosť znižovať environmentálnu stopu? Gebrüder Weiss predstavil projekt Zero Emissions </H3> |
<H3> Úspechy slovenských študentov: vytvorili ekologický čistič aj bezodpadové popisovače </H3> |
<H3> Zuzana Madajová z Free Food: Nahliadnutím do vlastného koša dokážeme znížiť našu mieru plytvania potravinami </H3> |
<H4> najnovšie </H4> |
<H4> Inšpirácie </H4> |
<H4> Slovensko </H4> |
<H4> Svet </H4> |
<H4> Rozhovor </H4> |
<H4> zodpovedné Podnikanie </H4> |
<H4> Blog </H4> |
<H4> Video </H4> |
<H4> Najčítanejšie </H4> |
<H4> hlavní partneri </H4> |
<H4> Partneri </H4> |
<H4> Pridajte sa k nám aj na facebooku </H4> |
<H4> top témy </H4> |
<H4> Bio&Eko vychytávky </H4> |
<H4> Podporujeme </H4> |
<H4> rastieme spoločne </H4> |
<H4> Sledujte nás </H4> |
<H4> Instagram </H4> |
<H4> Newsletter </H4> |
Social
Dáta zo sociálnych sietí